• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Húsvéti Hétvége Noszvajon

2014. április 20-21.

Kedves Érdeklődő!

Újra közeleg a Húsvét, ami VASÁRNAP (2014.04.20.) nálunk egyet jelent a Noszvaji Tojásvadászattal. Hatalmas élmény mindenkinek, korra, nemre való tekintet nélkül, aki aktívan és jó levegőn szeretné eltölteni a hétvégéjét. A TOJÁSVADÁSZAT közben nem csupán kirándulhatnak a résztvevők, hanem izgalmas nyomozásban és aktív programokban is gyűjthetnek élményeket . (Ilyen például az íjászkodás, a célbadobás, kisállatsimogatás, helyi ízek kóstolása...) A Noszvaji Nagy Tojásvadászat új kategóriája az OXIGÉN TEREPFUTÓVERSENY (FŐVÉDNÖKE NÉMETH CSABA ULTRAFUTÓ), amely a falut ölelő erdei utakon vezet. Két távon lehet indulni: 1 kör 16 km vagy 2 kör 32 km. A versenyzők komoly nyereményekre számíthatnak az Oxigén Hotel****&ZenSpa jóvoltából!

HÉTFŐN (2014.04.21.) a hagyományoké a főszerep. A megújult noszvaji GAZDAHÁZBAN hagyományos húsvéti vendégvárásra készülünk; néptánccal, zenével, kemencés süteményekkel, kézműves vásárral, gyerekszínházi előadással, Margó néni kézműves foglalkozásával.

Minden információ megtalálható a www.noszvaj.hu, www.noszvajirendezvenyek.hu, www.falusi-vendeghazak.hu oldalakon!

Érdeklődni lehet a 36/463-396-os telefonon és az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailen.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT!

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 

Szavazások

Milyen gyakran jár pincefalvakban?
 


Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés