• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Borászportál felmérés

Felméri a magyarok borfogyasztási szokásait a Borászportál
 
Nagyszabású vállalkozásba kezdett a Borászportál, amely immár hat éve áll a borkedvelők szolgálatában. Magyarország egyik leglátogatottabb boros magazinja arra vállalkozott, hogy széles körű felmérést készít a magyar borfogyasztók szokásairól, a legkedveltebb borvidékekről és borfajtákról.
 
Az idei év elején teljesen megújult magazin mintegy 70 000 főt számláló felhasználói adatbázissal rendelkezik – erre kívánja alapozni a felmérést, de természetesen a szervezők  célja az, hogy minél többen kitöltsék a kérdőívet.
 
A kutatás elsősorban a borfogyasztás gyakoriságára, a legkedveltebb borok típusára, szárazsági fokára, a legnépszerűbb borvidékek föltérképezésére irányul. Emellett az eredményekből az is kiderül majd, hogy a borfogyasztó magyarok melyik árkategóriájú palackokat választják elsősorban és, hogy milyen összefüggések vannak a lakhely, munkahelyi státusz, anyagi lehetőségek, valamint a borfogyasztás között.
 
A felmérés tehát elsőként kívánja részletesen föltérképezni és rendszerezni Magyarország minőségi borfogyasztási szokásait, és megfigyelni az abban leírható trendeket, összefüggéseket.
 
Az online kérdőív kitöltése mindössze 3-4 percet vesz igénybe. A szervezők pedig azzal igyekeznek minél több felhasználót kitöltésre buzdítani, hogy borokat, boros szakkönyveket, bortanfolyamot és borhétvégét sorsolnak ki a résztvevők között.
 
A felmérést a http://boraszportal.hu/borfogyasztasi_felmeres.html címen érhetik el az érdeklődők. Az eredményeket várhatóan novemberben teszi közzé a Borászportál.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 

Szavazások

Milyen gyakran jár pincefalvakban?
 


Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés