• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Matias Pincészet

Bort kóstolni olyan rituálé, mely önmagában is az élet élvezetének igenlése. Illő gasztronómiával még teljesebbé válik egy-egy ilyen alkalom.

Ez a kettős ma már szinte magától értetődő azoknak, akik kifinomult ízléssel keresik az ízek harmóniáját. A Matias Pincészet azonban a teljesség igényével fellépve egyedülálló módon egészíti ki ezt a klasszikus párost.

Az ízek mellé – könyvek által – illő gondolatokat is kínál, így az olvasás élményével együtt válik komplexszé az élvezet.

Borok, étkek, könyvek! Erre a hármas egységre épül a Matias Pincészet filozófiája. A Matias Pincészet Kiss Gábor villányi borász szakmai vezetésével működik, és több mint 100 ha szőlőterülettel rendelkezik Villány, Pécs, Szekszárd, Badacsony és Tokaj borvidékeken. A termesztett fajták között megtalálható a magyar és világfajták szinte teljes szortimentje.

A Matias Borozó
Eme harmónia érhető tetten a villányi pincesoron található Matias Borozóban. A különleges környezet meghatározó eleme a kemence, melyben helyben sült finomságok – mint például kacsa-, bárány- és libasült – vár a vendégekre. A hagyományosabb ízek kedvelőinek többek között báránypörköltet, csülkös bablevest és töltött káposztát kínálunk, melyhez péntek és szombat esténként élő zene is párosul.

A vacsora kiegészítéseként a Matias Pincészet borait ajánljuk, melynek széles szortimentjében mindenki megtalálja a számára kedvező ízvilágot. A széles kínálat révén lehetőség nyílik mind vertikális, mind horizontális borkóstolóra. Már 1000 forinttól biztosítunk 6 fajtából (fél deci/fajta) összeállított kóstolósort.

A családi és baráti rendezvények helyszíneként is szolgáló Matias Borozóban előzetes egyeztetés szerint akár idegen nyelvű borkóstolókra is sor kerülhet.

Boraink
Pécsi Szürkebarát, Badacsonyi Szürkebarát, Badacsonyi Muskotály, Pécsi Zöldveltelíni, Pécsi Pinot Blanc, Pécsi Cirfandli, Irsai Olivér, Badacsonyi Kéknyelű, Pécsi Chardonnay, Pécsi Hárslevelű, Pécsi Zenit Édes, Zweigelt Rosé, Kékfrankos Rosé, Villányi Portugieser, Szekszárdi Kadarka, Pécsi Zweigelt, Villányi Kékfrankos, Villányi Cabernet Franc, Villányi Cabernet Sauvignon, Olaszrizling, Drive Cuvée

Kellemes ízutazást kívánunk!

Elérhetőségeink
Matias Borozó
Cím: 7773 Villány, Baross Gábor u. 81.
Telefonszám: 70/380-3759
Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 12–21
szombat: 11–22
vasárnap: 9–16
GPS koordináták: N45.8664196°, E18.4502152°
www.matias.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 

Szavazások

Milyen gyakran jár pincefalvakban?
 


Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés