• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Pincefalvak Szövetségének közgyűlése

A Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége 2012. február 17-i közgyűlést tartott, a Vidékfejlesztési Minisztérium VKSZI által biztosított budafoki helyszínén. Az alapító tagokon kívül már a solti pincefaluból is részt vettek a közgyűlésen.

Az elektronikus előkészítés után a Szövetség többek között döntött a csatlakozás, bővülés módjáról, részleteiről. A döntés során a Szövetséget az vezérelte, hogy a minél több pincefalu tudjon csatlakozni, mindamellett, hogy értékes, magas színvonalú országos szövetkezés jöjjön létre. A lényeg a pincefalu potenciálja, mellyel, ha rendelkezik és van egy jó csapat helyben, akkor elérhető a cél: az egyes pincefalvak néprajzi, történelmi, gasztronómiai, építészeti alapokra nyugvó országos turisztikai terméke.

A továbbiakban az elkövetkező időszak döntés előkészítő munkáinak koordinálását kapták meg a szövetség vezető tagjai, mely a következő témákat öleli fel:
- Kapcsolatfelvétel pincefalvakkal,
- Weboldal létrehozása,
- 2012-13 évi szövetségi programok
- Kalandozások a magyarországi pincefalvakban alapprogram létrehozása

Várjuk a Pincefalvak jelentkezését. A felvétellel kapcsolatosan Budai Károlyt lehet keresni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen, illetve a 06 30 936 3885 telefonszámon.

A következő linken elérhető:
A Szövetség alapító okirata

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 

Szavazások

Milyen gyakran jár pincefalvakban?
 


Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés